Trafikforbundet

Udskriv

FTF-A tilbyder en af Danmarks bedste lønsikringer


Med FTF-A Lønsikring, som lanceres i januar 2014, kan du supplere dine dagpenge, så du kan få helt op til 49.000 kr. om måneden, hvis du bliver ledig. Og det kan du få til en attraktiv pris. I 2014 får du endda 50 procent rabat på den præmie, du skal betale.

Af Mads Rudbøl, FTF-A

Overvejer du at supplere dine dagpenge med en ekstra forsikring, hvis du skulle blive ledig? Så har FTF-A fået et rigtig godt produkt på hylderne – FTF-A Lønsikring – som giver dig stor økonomisk tryghed til en favorabel pris.

FTF-A har gennem flere år tilbudt en lønsikring til sine medlemmer. Den ordning er nu blevet væsentlig forbedret og har skiftet navn til FTF-A Lønsikring.

Vi vil altid kunne tilbyde de bedst mulige produkter til en attraktiv pris for vores medlemmer. Derfor kan vi nu tilbyde en endnu mere fordelagtig lønsikring, hvor dækningen og vilkårene er forbedret samtidig med, at prisen falder,” fortæller Tina Aistrup, konsulent hos FTF-A.

Priseksempler

Eksempler på den månedlige præmie

FTF-As nuværende lønsikring

FTF-A Lønsikring med 50 procent rabat i 2014

FTF-A Lønsikring efter 2014

Dækning 4.000 kr.

173 kr.

77 kr.

153 kr.

Dækning 8.000 kr.

346 kr.

153 kr.

306 kr.

Dækning 12.000 kr.

519 kr.

230 kr.

460 kr.

Dækning 16.000 kr.

692 kr.

306 kr.

613 kr.

 

Vi har fået et konkurrencedygtigt produkt, som vi tror, FTF-A’s medlemmer vil efterspørge. Det gælder både de medlemmer, som har den nuværende lønsikring, men mange andre vil også få øjnene op for de muligheder, der er for at sikre sig økonomisk til en fornuftig pris. Vi har store forventninger til FTF-A Lønsikring, og opfyldes de forventninger, vil prisen falde yderligere, da der så er flere til at dele omkostningerne,” forklarer Tina Aistrup.

Fuld dækning til halv pris i hele 2014
Som et opstartstilbud tilbyder FTF-A alle medlemmer, at de kan få FTF-A Lønsikring til halv pris i hele 2014.

”Vi er sikre på, at vi har et produkt, der prismæssigt er attraktivt, men for at gøre beslutningen endnu lettere for vores medlemmer, har vi besluttet at give 50 procent rabat på præmien i hele 2014. Så jo før du tegner lønsikringen, jo mere kan du spare,” forklarer Tina Aistrup.

FTF-A Lønsikring lanceres januar 2014. Alle medlemmer, der har den nuværende lønsikring hos FTF-A, kan skifte til FTF-A Lønsikring med samme dækning, som de har i dag – men til en lavere pris. Alle andre medlemmer af FTF-A vil også få tilbud om at tegne FTF-A Lønsikring.

Har du spørgsmål til FTF-A Lønsikring, er du velkommen til at kontakte FTF-A på 70 13 13 00, eller du kan læse mere på www.ftf-a.dk