Trafikforbundet

Nyttig viden

Tjenestemandspension

Er du tjenestemand, kan du tjekke din pension på www.tjenestemandspension.dk.

Vær opmærksom på at flyvelederes lavere pensionsalder først registreres når man har opfyldt kravet om 15 års operativ tjeneste efter det fyldte 25. år. Flyveledere oprindeligt eller stadig ansat som tjenestemænd kan ikke tjekke deres pension på tjenestemandspension, men skal henvende sig til egen kredsbestyrelse for oplysning om professionel kontaktperson.

Alle medlemmer vil have stor glæde af det samlede overblik over egne pensioner, som fås på www.pensionsinfo.dk. Her er det muligt at få overblik over sin pensionsordninger inkl. offentlige ydelser. Du skal bruge NemId eller tilsvarende for at logge in.

Forenede Gruppeliv

Forenede Gruppelivsforsikring – som medlem af TRF er du automatisk omfattet af forbundets gruppelivsforsikring, tegnet i Forenede Gruppeliv (aftalenr. 72007). Se den i Håndbogen under fanebladet TRF eller find den her : TRF’s Gruppeliv

Som statsansat er du endvidere dækket af CFU aftalen (nr. 85034). Denne har i modsætning til vores egen, en dækning for Kritisk Sygdom. Find aftalen på hjemmesiden for Forenede Gruppelivsforsikring.

For begge forsikringer gælder, at du skal være opmærksom på begrebet begunstigelseserklæringer:

Hvis FG ikke har modtaget en begunstigelseserklæring, vil forsikringssummen ved død blive udbetalt til “nærmeste pårørende” efter denne rækkefølge.

Hvis du ændrer familieforhold, er det meget vigtigt at huske på, hvis du tidligere har udfyldt en erklæring og ikke længere ønsker denne skal være gældende. I værste fald kan det få katastrofale følger for en efterladt ægtefælle.

Se mere på www.fg.dk

A-Kasse – FTFa

Vi anbefaler FTFa som din a-kasse

FTFa har kendskab til vores branche og kan derfor give en målrettet service og rådgivning.

Meld dig ind i FTFa og få:

 • Økonomisk tryghed med dagpenge
 • Personlig rådgivning om jobsøgning og karriereskifte
 • Jobmakker er en service, FTFa har udviklet, som bruger kunstig intelligens til at gøre det nemmere at søge job. Det gør Jobmakker på tre måder – alt efter hvad du har brug for:
  • Den skriver et bud på din ansøgning på få sekunder
  • Den giver dig feedback på din ansøgning, hvis du allerede har en liggende
  • Den sætter ord på dine personlige og faglige kompetencer
 • Det hele gør den med udgangspunkt i dit cv og det job, du gerne vil søge. På den måde tager Jobmakker altid udgangspunkt i din erfaring.
 • En af Danmarks billigste a-kasser

Læs mere om FTFa a-kasse

Mulighed for ekstra økonomisk tryghed

Som medlem af FTFa kan du også tegne en lønsikring, hvis du ønsker større økonomisk tryghed.

Med FTFa Lønsikring får du:

   • Op til 40.000 kroner om måneden oveni dagpengene
   • Dækning i op til 36 måneder
   • Dækning på op til 90% af din løn

Læs mere om FTFa Lønsikring

Du er meget velkommen til at kontakte os på 70 13 13 12 for at høre mere. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage klokken 8-18.

Dit arbejdsliv, din rådgiver, din a-kasse