Trafikforbundet

For medlemmer

Arbejdermuseet

Gratis adgang til Arbejdermuseet for TRF’s medlemmer
TRF har indgået aftale med Arbejdermusset om gratis adgang for alle medlemmer – så nu er det bare med at suse ind på museets og få et dyk ned i de historiske gemmer.

Gratis adgang for 1+1
Medlemmer kan selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, sådan som ordningen hidtil har givet mulighed for. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet.

Vigtigt for at få gratis adgang skal du kunne dokumentere, at du er medlem af TRF. Da vi desværre ikke har medlemskort eller lign. bliver du nødt til at skrive til [email protected], så skriver vi tilbage fluks til dig med en bekræftigelse på dit medlemsskab.

10 % rabat i museumsbutikken
Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat. 

10 % rabat i Kaffebaren
Nyd en kop kaffe (med eller uden Rich’s!), et stykke kiksekage eller en Stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne. 

15 % rabat på lokaleleje
Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning. 

 

Lån og Spar Bank

Kender du dine fordele hos Lån & Spar?

CO10 er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet Danmarks højeste rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af CO10 godt
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde

og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af CO10 få en række fordele og særligt gode vilkår:

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto
Du er medlem af CO10 og har afsluttet din uddannelse
Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar.

Kontakt os

og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån
Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af CO10
Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
Vælg mellem fast eller variabel rente
Hænger du på et dyrt billån, så Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her

 

Helbredssikring

Helbredssikring

PFA Helbredssikring – din og familiens vej til hurtig behandling

Trafikforbundets medlemmer kan du tegne en billig helbredssikring til hele familien gennem PFA Pension – CO10 ordningen.

Hvad er PFA Helbredssikring?

PFA Helbredssikring bliver populært kaldt sundhedsforsikring. Med den får du blandt andet mulighed for at blive behandlet hurtigt på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge.

Hvordan betaler du for forsikringen?

Du betaler for forsikringen direkte til PFA.

Vil du vide mere eller tilmelde dig?

  • Flere informationer om PFA Helbredssikring på www.pfa.dk/helbredssikring 

  • For pris kontakt Trafikforbundet på telefon 35 26 30 53 eller mail [email protected]

  • Tilmeld dig ved at ringe eller skrive til Trafikforbundet

Sådan gør du, hvis du får brug for helbredssikringen

Bliver du syg eller får en skade og får brug for din helbredssikring, er det vigtigt, at du får en henvisning via din egen læge, før du kontakter PFA/Falck Healtcare på 70 24 50 01 PFA/Falck Healtcare har døgnåbent og kan give dig rådgivning om valg af behandlingssted samt hjælpe dig videre. I langt de fleste tilfælde kan de allerede over telefonen give dig tilsagn om, at de vil dække undersøgelse samt eventuelt behandlingsforløb.

Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen er stiftet i 1886.

Med et forbrugsforeningskort kan du handle med rabat inden for alle brancher, i hele Danmark og på mange danske hjemmesider.

Se de mange tilbud og hvordan du får et kort på www.forbrugsforeningen.dk

Tjenestemændenes Låneforening

Du kan på fordelagtige vilkår søge om pengelån i Tjenestemændenes Låneforening (her kræves dog mindst 1 års medlemskab). Se nærmere på www.tjlaan.dk, hvor man også kan hente en låneansøgning.

Tjenestemændenes Låneforening er etableret i 1907, og foreningen er for medlemmer af organisationer under:


• Offentlige Ansattes Organisationer (OAO)
• Statstjenestemændenes Centralorganisation 10 (CO10)
• Lærernes Centralorganisation (LC)
• Akademikernes Centralorganisation (AC)
• HK Kommunal / København

De grupper der kan optage lån hos Tjenestemændenes Låneforening er tjenestemænd i staten samt en række grupper af overenskomstansatte.

Endvidere er det muligt for medlemmer med tjenestemandspension at låne, dog skal lånet som udgangspunkt være færdigafviklet ved det 70. år.


Årligt udlånes der ca. 500 mill.kr. Det samlede udlån er ca. 1,1 milliarder kr.

Låneforeningen har i dag en egenkapital på ca. 284 mill.kr., som delvist indgår i udlånet.

Formål

Formålet har været siden stiftelsen i 1907 at formidle lån på billigst mulige vilkår.

Der ydes lån til praktisk talt alle lånebehov, som medlemmerne kan tænkes af have.

Grundlaget for lånene er en noteret lønforskrivning som ligger til sikkerhed for lånet.

TJM Forsikring

 

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem kan du købe forsikringer i TJM Forsikring.

Du får gode dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig service – og er du medlem og selv kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder .

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby.

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.
Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra – TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk og på

Facebook www.facebook.com/tjmforsikring/

Som ny kunde skal du sikre dig, at du registreres som medlem af Trafikforbundet af forsikringsselskabet. På den måde kan du få adgang til billige ferieboliger.

Ferieboliger

Er du medlem af TRF og har forsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring, afdelingen for Trafikforbundet?

Opfylder du disse 2 betingelser, kan du leje sommerhus i Vestjylland og lejlighed i Berlin under markedspris. Du kan se mere om, hvordan du gør på www.faf-l.dk