Trafikforbundet

For medlemmer

Arbejdermuseet

Gratis adgang til Arbejdermuseet for TRF’s medlemmer
TRF har indgået aftale med Arbejdermuseet om gratis adgang for alle medlemmer – så nu er det bare med at suse ind på museet og få et dyk ned i de historiske gemmer.

Gratis adgang for 1+1
Medlemmer kan selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, sådan som ordningen hidtil har givet mulighed for. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet.

Vigtigt for at få gratis adgang skal du kunne dokumentere, at du er medlem af TRF. Da vi desværre ikke har medlemskort eller lign. bliver du nødt til at skrive til [email protected], så skriver vi fluks tilbage til dig med en bekræftigelse på dit medlemsskab.

10 % rabat i museumsbutikken
Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat. 

10 % rabat i Kaffebaren
Nyd en kop kaffe (med eller uden Rich’s!), et stykke kiksekage eller en Stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne. 

15 % rabat på lokaleleje
Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning. 

 

Lån og Spar Bank

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

CO10 er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Du får 5% i rente på din lønkonto

Lån & Spar er ejet af bl.a. CO10. Er du medlem, ejer du os. Derfor får du bl.a. Danmarks bedste lønkonto med hele 5 % i rente.

For at få 5 % i rente på din lønkonto skal du være medlem af CO10 og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1,5 %. Derefter er renten 2,5 % på resten. Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.

Læs om Danmarks bedste lønkonto på lsb.dk under fordele

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Billigt billån til elbiler og plug-in hybridbiler

Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får f.eks. en variabel rente, som er lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 % i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 %.

Kort sagt får du som medlem af CO10 bedre vilkår på dit billån end Lån & Spars almindelige kunder. Vil du gøre brug af det billige billån for medlemmer, er det en forudsætning, at du samler din økonomi i Lån & Spar.

Se, hvad det koster på lsb.dk under lån til elbil

Helbredssikring

PFA Helbredssikring – din og familiens vej til hurtig behandling

PFA Helbredssikring – CO10 – Kopi

PFA Helbredssikring – din og familiens vej til hurtig behandling

Trafikforbundets medlemmer kan du tegne en billig helbredssikring til hele familien gennem PFA Pension – CO10 ordningen.

Hvad er PFA Helbredssikring?

PFA Helbredssikring bliver populært kaldt sundhedsforsikring. Med den får du blandt andet mulighed for at blive behandlet hurtigt på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge.

Hvordan betaler du for forsikringen?

Du betaler for forsikringen direkte til PFA.

Vil du vide mere eller tilmelde dig?

  • Flere informationer om PFA Helbredssikring på www.pfa.dk/helbredssikring 

  • For pris kontakt Trafikforbundet på telefon 35 26 30 53 eller mail [email protected]

  • Tilmeld dig ved at ringe eller skrive til Trafikforbundet

Sådan gør du, hvis du får brug for helbredssikringen

Bliver du syg eller får en skade og får brug for din helbredssikring, er det vigtigt, at du får en henvisning via din egen læge, før du kontakter PFA/Falck Healtcare på 70 24 50 01 PFA/Falck Healtcare har døgnåbent og kan give dig rådgivning om valg af behandlingssted samt hjælpe dig videre. I langt de fleste tilfælde kan de allerede over telefonen give dig tilsagn om, at de vil dække undersøgelse samt eventuelt behandlingsforløb.

Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen er stiftet i 1886.

Med et forbrugsforeningskort kan du handle med rabat inden for alle brancher, i hele Danmark og på mange danske hjemmesider.

Se de mange tilbud og hvordan du får et kort på www.forbrugsforeningen.dk

Tjenestemændenes Låneforening

Du kan på fordelagtige vilkår søge om pengelån i Tjenestemændenes Låneforening (her kræves dog mindst 1 års medlemskab). Se nærmere på www.tjlaan.dk, hvor man også kan hente en låneansøgning.

Tjenestemændenes Låneforening er etableret i 1907, og foreningen er for medlemmer af organisationer under:


• Offentlige Ansattes Organisationer (OAO)
• Statstjenestemændenes Centralorganisation 10 (CO10)
• Lærernes Centralorganisation (LC)
• Akademikernes Centralorganisation (AC)
• HK Kommunal / København

De grupper der kan optage lån hos Tjenestemændenes Låneforening er tjenestemænd i staten samt en række grupper af overenskomstansatte.

Endvidere er det muligt for medlemmer med tjenestemandspension at låne, dog skal lånet som udgangspunkt være færdigafviklet ved det 70. år.


Årligt udlånes der ca. 500 mill.kr. Det samlede udlån er ca. 1,1 milliarder kr.

Låneforeningen har i dag en egenkapital på ca. 284 mill.kr., som delvist indgår i udlånet.

Formål

Formålet har været siden stiftelsen i 1907 at formidle lån på billigst mulige vilkår.

Der ydes lån til praktisk talt alle lånebehov, som medlemmerne kan tænkes af have.

Grundlaget for lånene er en noteret lønforskrivning som ligger til sikkerhed for lånet.

TJM Forsikring

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af Trafikforbundet kan du og din familie få billige forsikringer i TJM Forsikring. TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får gode dækninger, nogle af markedets billigste priser og personlig service – og er du medlem og selv kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder, selvom de er flyttet hjemmefra, og få samme attraktive vilkår.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:

  • Adgang til ferieboliger til virkelig favorable priser
  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Du kan hvert år få udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen
  • Den højeste kundetilfredshedsscore i Danmark
  • Mulighed for nemt at beregne din pris og betjene dig selv online

Læs mere og få et uforpligtende tilbud

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover har TJM Forsikring vundet Bedst i test på deres hunde- og elbil-forsikring. Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

Hvis du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her

Kontakt din forsikringstillidsmand

Særlige rabatter for unge i TJM Forsikring

Som ung under 30 år kan du hos TJM få gratis rådgivning om forsikring under konceptet ’Det koster ingenting at spørge’. Derudover kan du få 20% rabat på indbo- og rejseforsikring, og 10% rabat på ulykkesforsikring.

Læs mere, beregn pris og bestil et uforpligtende tilbud

Ferieboliger

Er du medlem af TRF og har forsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring, afdelingen for Trafikforbundet?

Opfylder du disse 2 betingelser, kan du leje sommerhus i Vestjylland og lejlighed i Berlin under markedspris. Du kan se mere om, hvordan du gør det her