Trafikforbundet

Udskriv

Ny webside til Mit PFA

Som nogle af jer måske har opdaget, har Mit PFA fået nyt udseende, nye funktioner og mere information. Du kan logge på via pfa.dk -> privat -> mit pfa og brug din NemId.

Får du problemer med siden i din browser, så brug i stedet for Explore, Firefox eller Chrome.

PFA siger selv om den nye side:

 

Jeres nye pensionsoverblik

Det skal være nemt og enkelt at forstå tallene og få overblik over pensionsordningen. Derfor lancerer vi Mit PFA, der samler præcis de oplysninger, der er interessante for det enkelte medlem i et nemt overblik. Samtidig bliver det også muligt at tilgå sit overblik fra mobil og tablet.

Stærkt, samlet overblik

Mit PFA er ét samlet overblik. Oplysninger fra Pensionsinfo overføres hurtigt, og medlemmerne kan nemt udfylde eventuelt manglende oplysninger. På den måde får man automatisk en vejledende anbefaling fra Mit PFA ud fra ens totale situation og kan følge med i, om opsparing og forsikringsdækninger passer til ens behov. Får man lyst til at tilpasse sin ordning, kan det gøres via de nye selvbetjeningsfunktioner. Vores Rådgivningscenter står naturligvis til rådighed, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Proaktiv rådgivning

I Mit PFA kan man udfylde sine kontaktoplysninger og sætte et enkelt flueben, som giver PFA mulighed for at tage proaktiv kontakt, når der er noget der er værd at vide om ens pensionsordning. På den måde kan vi hjælpe kunderne med at holde sig orienteret om netop deres situation og muligheder, så de ikke behøver at tænke på pension i hverdagen.