Trafikforbundet

Udskriv

18: Tjenestemændenes Forsikring

Som medlem af TRF er det muligt at tegne forsikring gennem Tjenestemændenes Forsikring til en fordelagtig præmie.

For TRF er det endvidere en fordel, da FAF-12 udlodder bonuspenge efter antallet af policer blandt forbundets medlemmer. Se nærmere på vores hjemmeside under fanen “FOR MEDLEMMER” og “FERIEBOLIGER”.

Det er vigtigt ved tegning af forsikring, at man oplyser sit medlemskab af TRF, da der ellers ikke vil komme bonuspenge til FAF-12.

På Tjenestemændenes Forsikrings hjemmeside www.tjm-forsikring.dk kan der læses mere.

Nedenstående er hentet på deres hjemmeside:

Tjenestemændenes Forsikring blev oprettet i 1936 af en række driftige jernbanefolk. Tanken var, at “hvis tjenestemænd står sammen, kan vi danne en forsikring til os selv, der er billigere end den, de profitorienterede forsikringsselskaber tilbyder”.
I dag servicerer Tjenestemændenes Forsikring cirka 85.000 kunder fra hovedkontoret i Valby, hvor 50 fuldtidsansatte medarbejdere tager sig af policeadministration, skadesbehandling og produktudvikling. Rundt om i landet supporterer ca. 80 forsikringstillidsmænd med alt det praktiske i forbindelse med tegning af forsikringer og anmeldelse af skader. Men tanken er den samme som dengang. Ét fællesskab baseret på én fælles interesse i fordelagtige forsikringer til fornuftige priser.

Tjenestemændenes Forsikring er et selvstændigt selskab i Tryg Forsikring, Danmarks største forsikringsselskab. Det betyder et stærkt bagland med garanti for økonomisk soliditet.

Revideret 1. nov. 2020